Mikrobusy na dovolenky / výlety / akcie

Viacmiestne vozidlá, ako ich nazývame - mikrobusy alebo minibusy - sú ideálnym riešením, ak cestujete viacerí.

Letné dovolenky v slnkom zaliatych destináciách, zimné lyžovačky plné mrazu a snehu, rybačky v severských krajinách za polárnym kruhom alebo firemné akcie po celej Európe - aj na toto všetko si od nás prenajímate mikrobusy každého druhu, ktoré máme aktuálne v ponuke.

8 alebo 9 miestne vozidlá

Všetky naše vozidlá sú maximálne 9 miestne, teda na vodičské oprávnenie skupiny B. Môže ich šoférovať naozaj každý, aj v zahraničí.

Mikrobusy sú veľmi obľúbenými vozidlami na prenájom hlavne počas letnej sezóny. Naši zákazníci volia tento spôsob dopravy za cestou do destinácií po celej Európe. Ani odľahlejšie miesta, ako Taliansko, Španielsko či dokonca Portugalsko nie sú výnimkou. Samozrejme, nie je to cestovanie pre každého a ak preferujete rýchlosť cesty, lietadlo je jednoznačne najlepšou voľnou.

Sú však miesta, kde lietadlo nelieta, alebo sú cesty, kde chcete mať vozidlo stále so sebou a nechcete si po prílete prenajímať vozidlo od lokálnej autopožičovne za ďalšie peniaze.

Pre krajiny ako Chorvátsko, Bulharsko alebo Grécko je mikrobus ideálnym dopravným prostriedkom na pohodlnú cestu viacčlennej výpravy. Ak sa postredajú dvaja šoféri, odveziete sa za pár hodín pohodlne a bezpečne kamkoľvek potrebujete - až pred apartmán alebo hotel. Taktiež máte vozidlo stále k dispozícii, teda ako sme spomínali vyššie, viete ho pokojne využívať aj počes celého pobytu a objavovať okolie s vozidlom, ktoré už poznáte bez extra platby navyše.

Naše mikrobusy disponujú naozaj veľkými batožinovými priestormi, preto sa nemusíte báť, že by ste niečo zo svojich vecí museli nechať doma. Máme k dispozícii 8 aj 9 miestne vozidlá s automatickou ale aj manuálnou prevodovkou. Mikrobusy máme rozdelené podľa kategórií a vyberie si naozaj každý. Disponujeme luxusnejšími verziami v plnej výbave, ale aj cenovo dostupnejšími variantmi.

Prečo píšeme tento článok v Decembri? Pretože teraz je najlepší čas rezervovať si nie len dovolenku, ale aj cestu tam a späť. Väčšina z vás už vie, kedy presne ide na dovolenku, dokonca aj kam a s kým - pokojne aj rok vopred. Často však vidíme, že si zákazníci možnosti dopravy nechávajú na poslednú chvíľu.

Preto sme sa rozhodli, aby ste mali dostatok času a priestoru na rezerváciu vozidla - minimálne do konca Marca 2024 hodiť do kalkulačky výpočtu ceny za prenájom vozidla mimosezónnu zľavu 20% z celkovej ceny prenájom vozidla.

To znamená, že ktokoľvek si rezervuje mikrobus do konca Marca 2024 - na akýkoľvek dostupný termín v roku 2024 - bude mať aplikovanú automatickú mimosezónnu cenu o 20% lacnejšiu, ako po tomto termíne.


Rezerváciu mikrobusu viete vykonať pohodlne sami, alebo nás požiadať o cenovú kalkuláciu. Máme na to 2 spôsoby:

1) ŽIADOSŤ o cenovú PONUKU

  • náš tým prepočíta cenu za prenájom vozidla presne podľa zadaných parametrov, overí dostupnosť a v prípade záujmu odošle link na rezerváciu

Cenová ponuka

Cenu za prenájom vozidla vypočítame podľa zadaných parametrov

2) Kalkulačka ceny za prenájom

  • cenou za prenájom vozidla si viete prepočítať aj sami + po dokončení výpočtu si spraviť nezáväznú rezerváciu

  • náš tým overí dostupnosť a správnosť výpočtu a bude bás informovať o ďalšom postupe

Kalkulačka ceny za prenájom

Cenu za prenájom vozidla si viete vypočítať aj sami a rovno požiadať o predbežnú rezerváciu vozidla.

Našim stálym zákazníkom, ktorí si okrem prenájmu mikrobusov prenajímajú aj vozidlá počas roka, ponúkame členstvo vo VIP klube, ktoré prináša zľavy a benefity po celý rok.

Napríklad členstvo SILVER ponúka zľavy po celý rok vo výške 15% z prenájmu vozidiel, znížený depozit a automatické havarijné pripoistenie STANDARD alebo pristavenie vozidla v cene prenájmu ZADARMO.

VIP silver
€390.00
Every year

Členstvo VIP silver Vám prináša okamžitú zľavu na prenájom akéhokoľvek vozidla, zníženú výšku depozitu a ďalšie výhody.


✓ Okamžitá zľava na akýkoľvek prenájom vozidla vo výške 15%
✓ Znížený depozit za prenájom vozidla na 100€
✓ Pristavenie vozidla vrámci mesta Košice + letisko ZADARMO
✓ Automatické havarijné pripoistenie vozidla: STANDARD
Previous
Previous

Tesla Model 3 v zime ❄️❄️❄️

Next
Next

Letiskové služby na letisku Košice