Unikátna rezervácia dodávky online

Vytvorili sme naozaj unikátnu aplikáciu na rezerváciu dodávky online - za pár sekúnd / na pár klikov. Nájdete ju na našom webe a odteraz bude rezervácia dodávky naozaj jednoduchá, rýchla a efektívna. V pohode aj o polnoci, v pohode aj cez smartfón. Kedykoľvek, kdekoľvek.

Prečo je táto rezervácia dodávky naozaj výnimočná?

  • Je vám k dispozícii 24/7 - aj počas sviatkov, práznin, víkendov, dňoch pracovného pokoja alebo sviatočných dní. Je úplne jedno, aký je deň, koľko je hodín alebo kde sa práve nachádzate. Rezerváciu dodávky spravíte naozaj jednoducho a rýchlo.

  • Porovnajte si ceny vozidiel. Áno, cena prenájmu vozidiel sa líši prípad od prípadu, pretože každý potrebuje iné parametre prenájmu vozidla. Či už je to veľkosť dodávky, počet kilometrov, cieľová destinácia a podobne. V tejto kalkulačke jednoducho zadáte základné parametre prenájmu a okamžite sa vám zjaví konečná cena za prenájom.

    Ak sa vám bude zdať cena privysoká, možno uberiete zo svojich nárokov na cenu, ktorá bude akceptovateľná. Napríklad: na prevoz starej chladničky a práčky nepotrebujem dodávku z kategórie BUSINESS za 76€, ale výborne mi poslúži aj ECONOMY za 59€.

  • Online rezervácia dodávky na prenájom. Dnes nakupujeme online takmer všetko, tak prečo nie prenájom dodávky? Platbou potvrdíte svoj úmysel a vykonáte rezerváciu vozidla, ktoré vám už nikto nevezme a bude pripravené na váš termín podľa požiadavky.

    Ak si dodávku / osobák / mikrobus prenajímate častejšie, porozmýšľajte aj o VIP členstve so zaujímavými benefitmi a zľavami.

  • Firemní zákazníci môžu vykonať záväznú rezerváciu, na základe ktorej bude vytvorená zálohová faktúra s pokynom na platbu rezervácie vozidla.

  • Podpora. Našim zákazníkom sme napriek možnosti online rezervácie stále k dispozícii,. Radi pomôžeme s otázkami alebo vykonáme rezerváciu dodávky cez mail / telefón alebo osobne u nás na pobočke.

Next
Next

Mali by ste záujem vyskúšať si Teslu? U nás môžete.