Mali by ste záujem vyskúšať si Teslu? U nás môžete.

Pridali sme pre našich zákazníkov možnosť vyskúšať si Teslu model 3 - long range / dual motor. Teda, nemusíte si Teslu prenajímať, viete si ale vybrať jeden z našich balíčkov a vyskúšať si toto evolučné vozidlo.

Máme k dispozícii Teslu model 3 na 2 spôsoby:

1) Prenájom vozidla Tesla Model 3 - minimálne na 7 dní.

Veríme, že 7 dňový prenájom vozidla dá človeku veľmi jasný obraz toho, ako funguje elektromobil, resp. podľa nás najlepší a najpokrokovejší elektromobil na svete. Nie je to iba o zrýchlení, ale hlavne o spôsobe používania vozidla a reálnom živote s ním. Toto je ideálna možnosť, ako sa rozhodnúť, či je toto vozidlo naozaj pre vás, pre vás spôsob života a štýl používania vozidla, alebo radšej ostať pri klasických spaľovákoch. Auto si nemusíte ihneď kúpiť, aby ste si ho vyskúšali - viete si ho aj požičať.

Pre nás je Tesla Model 3 perfektné vozidlo - ale iba pre istú cieľovú skupinu ľudí. Aj vy môžete zistiť, či je práve toto ideálne vozidlo pre vás.

2) Vyskúšanie si vozidla Tesla Model 3 - v reálnych podmienkach.

Objednajte sa na testovaciu jazdu, kde bude auto pripravené a nabité. Ak chcete zažiť zrýchlenie ako nikde inde, alebo ste jednoducho zvedavý, aké je to ísť s vozidlom bez hluku spaľovacieho motora, určite si to zažijete na testovacej jazde.

Myslíme si, že je stále dostatok zvedavých ľudí, ktorí by si to radi vyskúšali. Vyberte si svoj balíček a vidíme sa.




Previous
Previous

Unikátna rezervácia dodávky online

Next
Next

Najväčšie vozidlo na B-éčkový vodičák